Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/technima/public_html/wordpress/wp-includes/wp-db.php on line 1151
Dokumentin julkaisu | Techniman Oy Skip to content

Dokumentin julkaisu

Dokumentin julkaisuJulkaiseminen jakaantuu perinteiseen paperikirjojen tekemiseen ja sähköiseen julkaisemiseen.

Painojulkaisu

Paperi mediana ajaa edelleen asiansa helpon luettavuuden ja näppärän käytettävyyden ansiosta. Oikealla tavalla suunniteltu käyttöohje on helppolukuinen ja asiat ovat löydettävissä nopeasti. Painojulkaisujen kanssa olemme tehneet hyvin laadukasta yhteistyötä Kopijyvä Oy:n kanssa.

Sähköinen julkaisu

Sähköiseen dokumentin julkaisuun on paljon eri vaihtoehtoja. Valinta kannattaa tehdä huolella, jotta dokumentti saavuttaa oikean kohderyhmän tehokkaimmin. Perinteiset dokumentit ja ohjeet miltei aina tulostetaan Acrobat -muotoon, jolloin niiden sähköinen jakelu on vaivatonta. Toisenlaisena esimerkkinä sähköisestä julkaisemisen eduista otettakoon varaosaluettelon levitys ja ylläpito. Varaosaluettelo -sovellus toimii varaosavaraston ylläpitotyökaluna, josta myös asiakas tai jälleenmyyjä voi tehdä tarvittavat osatilaukset. Samalla työkalulla varaosatoimittaja tarkistaa osien saatavuuden, toimitusajan sekä hintatiedon. Varaosatietojen päivitys voidaan suorittaa Internetin kautta.