Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/technima/public_html/wordpress/wp-includes/wp-db.php on line 1151
Kuvien valmistaminen | Techniman Oy Skip to content

Kuvien valmistaminen

kuvien valmistaminenYksi kuva vastaa tuhatta sanaa! Kuvien valmistaminen on yksi tärkeimmistä työvaiheista dokumentointiprosessissa. Sopivan sovelluksen valinta oikeanalaisten kuvien tuottamiseen on tärkeä tekijä tulevaisuutta silmällä pitäen. Pidemmässä asiakassuhteessa vanhojen kuvien hyödyntäminen nopeuttaa uusien kuvien tuottamista. Tällöin on suotavaa, että vanhat kuvat ovat hyödynnettävissä ohjelmistojen uudemmillakin versioilla.

Usein teknisiä dokumentteja tuotetaan tuotekehitystyön ohessa. Kun uutta tuotetta luodaan, tulee monesti tarve havainnollistaa tuotteen ominaisuutta tai toimintaa havainnekuvilla. Kuvia, joita luodaan teknisessä dokumentointiprosessissa, voidaan jatkojalostaa moneen muuhun asiakasyrityksen tarpeeseen. Usein tuottamiamme kuvia voidaan hyödyntää esimerkiksi mainos- ja koulutusmateriaaleihin.

Kuville löytyy usein lähdemateriaalia riittävästi ja monesti tuotekehitysdokumentteja on helppo käyttää lähtökohtana. CAD 3D -suunnittelujärjestelmä mahdollistaa laadukkaan lähdemateriaalin kuvien jatkojalostusta varten. Jos 3D -kuvia ei ole saatavissa, tuote valokuvataan. Valokuvia voidaan käyttää sellaisenaan tai piirtää ne viivakuviksi. Olemme myös piirtäneet kuvia oikean mallikappaleen avulla, joka ei ole tietenkään se tehokkain tapa kuvien valmistamisessa.