Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/technima/public_html/wordpress/wp-includes/wp-db.php on line 1151
Tekstin tuottaminen | Techniman Oy Skip to content

Tekstin tuottaminen

 

tekstin tuottaminen

Tekstien tuottamiseen tarvitaan tuotteen ja tekniikan tuntemusta sekä erinomaista kirjoitustaitoa. Mitä monimutkaisemmasta tuotteesta = vaativammasta dokumentista (esim. korjauskäsikirjat ja –ohjeet) on kyse, sitä tärkeämmäksi nousevat tekstin tuottajan taidot. Tällöin myös asiakasyrityksen tuotekehitys on elintärkeä tuki tekstin tuottajalle. Tuotekehityksen tuottamat tuotesuunnitteludokumentit ovat erinomainen lähdemateriaali kirjoittajalle. Usein myös suunnittelijan tukea tarvitaan selvittämään tuotteen toimintaa ja rakennetta. Monesti tuotteen testikäyttö havainnollistaa kirjoittajalle, miten ohje tulee kirjoittaa dokumenttiin.

Dokumentin teksti tuotetaan suoraan englanniksi, jolloin mahdollinen käännösprosessi muille kielille on vaivattomin toteuttaa. Vieraskielisen dokumentin tekstin tuottamista voidaan tehostaa erilaisten käännösmuistien avulla.